• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 18 januari 2018

Knoflook in vele soorten, smaken en toepassingen. Bresc staat dit jaar samen met haar knoflookleverancier Beemster Garlic op de Fruit Logistica in Berlijn om u kennis te laten maken de vele variaties in knoflook.

Bresc is de koelverse knoflookspecialist die de vertaalslag maakt van de verse bol naar de koelverse convenience oplossing. Dit in de vorm van purees, plakjes en gehakte knoflook. Hierbij spelen thema’s als herkomst en smaak een belangrijke rol.

Lees verder >

woensdag 17 januari 2018

De Horecava 2018 zit er weer op. Iedereen die onze stand heeft bezocht: bedankt! Wij hopen weer heel veel bezoekers culinair geïnspireerd te hebben. Wij vonden het een spetterend succes en een goede start van het nieuwe jaar!

Tijdens de Horecava hebben wij verschillende gerechten gepresenteerd. Benieuwd naar de recepten? Bekijk ze op Bresculinair.nl: Taco el pastor, Tom kha kai, Cajun hotdog, Mezze bloemkool couscous en de Pita soutzouki.

Lees verder >

dinsdag 19 december 2017

Een nieuw jaar met nieuwe culinaire kansen! Bresc begint het jaar goed met de presentatie van haar nieuwe producten in een geheel nieuwe stand op de Horecava in Amsterdam. Dompel je onder in de wereld van streetfood!

Ook volgend jaar kan de culinaire professional van 8 t/m 11 januari kennismaken met de laatste trends, nieuwste producten en moderne inspiratie voor de gastronomie. Om de gastronomiekeuken te inspireren met producten die passen in de laatste trends op kookgebied introduceert Bresc haar nieuwe assortiment voor 2018. Van Mexiaanse salsa’s tot een vijgen- en dadeltapenade en onze nieuwe gehalveerde cherry tomaten op zoetzuur. Ontdek het op onze nieuwe stand.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

HORECAEVENTT

5 - 7 februari 2018

Assen (NL)

FRUIT LOGISTICA

7 - 9 februari 2018

Berlijn (DE)