• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 05 oktober 2017

Op maandag 30 oktober zal in de Hanos Eindhoven in samenwerking met Bresc, Bussing Brood en Salomon Foodworld een inspirerende sessie verzorgd worden rondom het thema ‘Make room for lunch’. De sessie start om 10 uur.

Het doel van deze dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is rondom het thema lunch. Hierbij laten we zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.

Lees verder >

vrijdag 25 augustus 2017

Vanaf heden heeft ons culinair team versterking vanuit het zuiden. Onze nieuwe culinair adviseur Kenny de Bruycker komt uit Bredene, vlakbij Oostende in België. De Benelux, voornamelijk België zal dan ook het werkgebied van Kenny worden. 

Het was altijd al een droom van Kenny om chef-kok te worden. Al vroeg hielp hij zijn ouders met het voorbereiden en koken bij allerlei gelegenheden. Het was dan ook logisch dat hij naar de Hotel- en Toerismeschool te Brugge ging. Zijn carrière is hij begonnen bij het Andromeda hotel, te Oostende. 

Lees verder >

vrijdag 04 augustus 2017

Bresc is te vinden op verschillende beurzen en demo’s. Op 17 en 18 september is de CHEF-SACHE in Düsseldorf, waar we onze culinaire inspiratie zullen delen. Deze beurs is een hoogstaand netwerkplatform voor de internationale gastronomiebranche. We zullen in gesprek gaan met bezoekers over onder andere trends, marktwerking, nieuwe smaken en producten.

Naast de CHEF-SACHE zijn we ook te vinden op Gastvrij Rotterdam op 18 t/m 20 september. In deze 5e editie van de horecavakbeurs wordt een zo compleet mogelijk Nederlands horecaplatform neergezet. Wij zijn erbij om de culinaire professional te inspireren en informeren.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

NOCTURNE METRO

24 oktober 2017

Hasselt (BE)

Inspirational by Rational

6 - 7 november 2017

Almelo (NL)

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)

TRANSGOURMET

28 - 29 november 2017

Düsseldorf (DE)

HORECAVA

8 - 11 januari 2018

Amsterdam (NL)