• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 22 februari 2018

Jaap de Cock is geboren in Berkel-Enschot en inmiddels 24 jaar woonachtig in Tilburg. Een enthousiaste, energieke en humoristische persoonlijkheid  en sinds 1 februari werkzaam als culinair adviseur bij Bresc.

Jaap is begonnen als kok waar hij zich in de loop der jaren van leerling tot leidinggevende heeft bewezen. Daarna neemt Jaap de beslissing om zijn eigen onderneming te starten in de vorm van een kaas- en delicatessezaak in ’s-Hertogenbosch. Na vier jaar draagt hij dit over en gaat aan de slag als Accountmanager bij Hanos en later in dezelfde functie bij Nestle. De langste tijd heeft hij tot nu toe gewerkt bij Salamon Foodworld; van 2009 tot begin dit jaar vervulde hij de dubbelfunctie van Accountmanager en Culinair adviseur.

Lees verder >

woensdag 14 februari 2018

Om onze klanten in de gastronomie een goede service te blijven verlenen, is ons team Sales sinds deze maand versterkt met de nieuwe Accountmanager Marcel Fauchey. Marcel zal voornamelijk werkzaam zijn in Nederland en België.

Marcel weet in zijn jongere jaren nog niet precies wat hij later wil worden. Hij besluit de horeca-opleiding te gaan volgen en gaat erna aan de slag bij de Gall & Gall. Hij ontdekt hier zijn passie voor adviseren. Daarna werkt Marcel als Winkel accountmanager bij Wegener Fieldmarketing en is hij werkzaam bij Ferrero als National key accountmanager.

Lees verder >

maandag 05 februari 2018

De bouw van het nieuwe pand in Werkendam is maandagmiddag officieel van start gegaan met het slaan van de eerste paal in de grond. Bij deze gelegenheid waren ook de medewerkers van Bresc aanwezig. Afgelopen januari heeft Bresc het stuk grond gekocht. Eind 2018 staat de oplevering van het gebouw gepland.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

HORECABEURS GOES

5 - 6 maart 2018

Goes (NL)

INTERNORGA

9 - 13 maart 2018

Hamburg (DE)

TAVOLA

11 - 13 maart 2018

Kortrijk (BE)