• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeën van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

woensdag 24 augustus 2016

Op 10 oktober zal Bresc in samenwerking met broodspecialisten CSM Molco en Bussing Brood een inspiratiedag verzorgen rondom het thema ‘Make room for lunch’.
Dit zal plaatsvinden van 11.00 uur tot 16.00 uur bij de Hanos in Delft. 

Het doel van de dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.

Lees verder >

maandag 01 augustus 2016

Van de 18 miljoen ton knoflook die wereldwijd wordt geoogst, komt 14 miljoen ton uit China. Om exact te zijn uit de provincie Jinxiang. Hier komen ook de knoflookbollen van Bresc vandaan. Deze provincie is gelegen tussen de bergen en de Chinese Zee en heeft een zeer lange knoflooktraditie. Het is niet alleen ’s werelds oudste, maar ook ’s werelds grootste productiegebied. De ondergrond is rijk aan seleen, waardoor de knoflook zijn spierwitte kleur en forse bollen krijgt.

Lees verder >

dinsdag 19 juli 2016

De oogsttijd is weer aangebroken, de verse Beemsterbollen komen van het land. De forse witte bollen met helder groene stengel hebben de authentieke knoflooksmaak. De Beemsterknoflook wordt geplant in oktober/november. De knoflook wordt eind juni, begin juli geoogst. Op dit moment is de bol jong waardoor hij krachtig en gezond is. Op deze manier is verse knoflook ook duurzamer geteeld dan gedroogde, omdat de teelperiode korter is.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

 play

Transgourmet Fachmesse

13 - 14 september 2016

Augsburg (DE)

Gastvrij Rotterdam

19 - 21 september 2016

Rotterdam (NL) 

Sortimenta

9 - 10 november 2016

Kaiserslautern (DE)

Horeca Expo

20 - 24 november 2016

Gent (BE)

Transgourmet Fachmesse

30 november 2016

Düsseldorf (DE)