• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

woensdag 06 december 2017

Bresc is de koelverse knoflook- en kruidenspecialist, gericht op de Europese foodprofessional. We hebben meerdere afdelingen in huis zoals R&D, Inkoop, QESH en Marketing – Communicatie. We zijn momenteel verdeeld over verschillende locaties in Sleeuwijk en Giessen. Met ruim 80 medewerkers zijn we behoorlijk uit ons jasje gegroeid.

Daarom gaan wij bouwen aan een nieuw pand op een nieuwe locatie. Samen met de architect RoosRos en aannemer Aan de Stegge hebben we het project vormgegeven en is vanaf vandaag een stuk grond in Werkendam onze nieuwe ‘stek’.

Lees verder >

maandag 04 december 2017

Ook in het nieuwe jaar staat Bresc weer op verschillende beurzen en demo’s. Graag informeren en inspireren wij de culinaire professional op verschillende gebieden.

Van 8 t/m 11 januari 2018 vindt de Horecava in Amsterdam plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement is dé ontmoetingsplaats voor de gastronomie. Vier dagen lang kun je volop proeven, beleven, netwerken en ideeën uitwisselen. Bezoek onze nieuwe stand en maak kennis met de wereld van de streetfood! Proef onze authentieke smaken uit onder andere Griekenland, Amerika, Thailand en Noord-Afrika in een hip nieuw jasje.

Lees verder >

maandag 23 oktober 2017

Dit jaar zal Bresc deelnemen als partner aan de 3e editie van de Inspirational by Rational dagen als dé koelverse knoflook- en kruidenspecialist. Op 6 en 7 november aanstaande brengen we onze kennis en ervaring in bij de verschillende demonstraties en masterclasses. We zijn uiteraard aanwezig met een groot scala van onze producten. Behalve dat we hierover uitleg geven, kan er natuurlijk ook geproefd worden. Hiermee geven we graag een kijkje in de koelverse keuken van Bresc en wat er allemaal mogelijk is met onze producten.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

HORECAVA

8 - 11 januari 2018

Amsterdam (NL)

HORECAEVENTT

5 - 7 februari 2018

Assen (NL)

FRUIT LOGISTICA

7 - 9 februari 2018

Berlijn (DE)