• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

dinsdag 06 maart 2018

Om onze producten te verbeteren en om van de ontwikkelingen binnen de foodwereld te kunnen proeven willen we altijd met onze klanten in contact blijven. We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten aan het woord komen. In de rubriek ‘in de keuken’ vind je, binnen verschillende disciplines zoals restaurantkeukens, concepten en hotels, de verhalen van Bresc gebruikers. 

Lees verder >

woensdag 28 februari 2018

Het hele jaar door staat Bresc op verschillende beurzen en demo's om de culinaire professional te informeren en inspireren op verschillende gebieden. Zo was ons team de afgelopen maanden aanwezig op de Horecava (Amsterdam), HorecaEventTT (Assen), samen met Beemster Garlic op de Fruit Logistica (Berlijn) en Transgourmet (Berlijn).

Lees verder >

donderdag 22 februari 2018

Jaap de Cock is geboren in Berkel-Enschot en inmiddels 24 jaar woonachtig in Tilburg. Een enthousiaste, energieke en humoristische persoonlijkheid  en sinds 1 februari werkzaam als culinair adviseur bij Bresc.

Jaap is begonnen als kok waar hij zich in de loop der jaren van leerling tot leidinggevende heeft bewezen. Daarna neemt Jaap de beslissing om zijn eigen onderneming te starten in de vorm van een kaas- en delicatessezaak in ’s-Hertogenbosch. Na vier jaar draagt hij dit over en gaat aan de slag als Accountmanager bij Hanos en later in dezelfde functie bij Nestle. De langste tijd heeft hij tot nu toe gewerkt bij Salamon Foodworld; van 2009 tot begin dit jaar vervulde hij de dubbelfunctie van Accountmanager en Culinair adviseur.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief


TRANSGOURMET

12 april 2018

Bremen (DU)