• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

woensdag 29 maart 2017

Op 27 en 28 maart was dit jaar de derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) te Houten. Er waren diverse inspiratiezones, stands en activiteiten ingevuld door de deelnemers waarin zij onder andere de laatste trends op BBQ gebied lieten zien. Het doel van het Versplatform is het verbeteren van de lokale positie van vershelden.

Een vers product dat is waar het allemaal om gaat op het VIP event. Traiteurs uit heel het land komen inspiratie opdoen om hun producten op een innovatieve, maar authentieke manier in de markt te brengen.

Lees verder >

woensdag 08 maart 2017

Bij de ontwikkeling van onze koelverse producten gaan we altijd uit van authentieke smaken, constante kwaliteit en gebruiksgemak. Met een team van enthousiaste culinair adviseurs laten we onze producten aan de gastronomie zien door middel van: inspiratiesessies, receptenkaarten en persoonlijke bezoeken. Juist het gesprek met de chefs helpt ons beter te kunnen ontwikkelen. Om de vertaalslag naar de chef te maken voeren we het culinaire platform bresculinair.nl waar allerlei inspiratie te vinden is voor onze hoofdingrediënten knoflook, gember en citroengras.

Lees verder >

vrijdag 13 januari 2017

Hét horeca evenement om het jaar vol culinaire inspiratie te beginnen: de Horecava. Vier dagen lang zijn bijna 63.000 horecaprofessionals op zoek naar trends, innovatieve producten en ontmoetingen met bedrijven en collega standhouders die hun producten en diensten aanbieden. Persoonlijke ontmoetingen en inspiratie staan dan ook centraal op de 50.000 m² beursvloer die de Horecava beslaat.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

TRANSGOURMET

30 maart 2017

Hamburg (DE)

NOCTURNES

3 april 2017

Luik (BE)

NOCTURNES

4 april 2017

Evergem (BE)

CHEF-SACHE

17 - 18 september 2017

Düsseldorf (DE)

GASTVRIJ ROTTERDAM

18 - 20 september 2017

Rotterdam (NL) 

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)