• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

maandag 23 oktober 2017

Dit jaar zal Bresc deelnemen als partner aan de 3e editie van de Inspirational by Rational dagen als dé koelverse knoflook- en kruidenspecialist. Op 6 en 7 november aanstaande brengen we onze kennis en ervaring in bij de verschillende demonstraties en masterclasses. We zijn uiteraard aanwezig met een groot scala van onze producten. Behalve dat we hierover uitleg geven, kan er natuurlijk ook geproefd worden. Hiermee geven we graag een kijkje in de koelverse keuken van Bresc en wat er allemaal mogelijk is met onze producten.

Lees verder >

donderdag 05 oktober 2017

Op maandag 30 oktober zal in de Hanos Eindhoven in samenwerking met Bresc, Bussing Brood en Salomon Foodworld een inspirerende sessie verzorgd worden rondom het thema ‘Make room for lunch’. De sessie start om 10 uur.

Het doel van deze dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is rondom het thema lunch. Hierbij laten we zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.

Lees verder >

vrijdag 25 augustus 2017

Vanaf heden heeft ons culinair team versterking vanuit het zuiden. Onze nieuwe culinair adviseur Kenny de Bruycker komt uit Bredene, vlakbij Oostende in België. De Benelux, voornamelijk België zal dan ook het werkgebied van Kenny worden. 

Het was altijd al een droom van Kenny om chef-kok te worden. Al vroeg hielp hij zijn ouders met het voorbereiden en koken bij allerlei gelegenheden. Het was dan ook logisch dat hij naar de Hotel- en Toerismeschool te Brugge ging. Zijn carrière is hij begonnen bij het Andromeda hotel, te Oostende. 

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)

TRANSGOURMET

28 - 29 november 2017

Düsseldorf (DE)

HORECAVA

8 - 11 januari 2018

Amsterdam (NL)