• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

dinsdag 29 november 2016

Zo omschrijft de Horeca Expo Gent de grootste totaalbeurs voor de horecasector en grootkeukens. Dit hebben wij ook zeker zo ervaren op 20 t/m 24 november 2016. Met meer dan 650 exposanten heeft ook Bresc deelgenomen aan het ontvangen van ruim 50.000 professionele bezoekers. De Expo Gent staat garant voor een unieke beleving en heeft een plek voor allerlei kwalitatieve, innovatieve, maar vooral authentieke spelers binnen de top van het horeca segment. Dit jaar stond de beurs in het teken van good vibes in de horecasector, ‘it’s about happiness’. 

Lees verder >

vrijdag 11 november 2016

Bresc blijft altijd in beweging en streeft ernaar de culinaire inspirator te zijn voor de Europese gastronomie. Koelverse oplossingen worden op maat ontwikkeld en de kwaliteits- en technologische processen worden te allen tijde gewaarborgd en verbeterd. De afdelingen R&D en QESH spelen hierin een cruciale rol. Dit is dan ook de reden dat vanaf november 2016 deze afdelingen een overkoepelende manager Development & Quality hebben: Franka Bossers.

Lees verder >

maandag 07 november 2016

De Franse chef Georges Pralus had in 1974 waarschijnlijk nooit verwacht dat zijn sous vide techniek, letterlijk vertaald ‘onder vacuüm’, ook nog in 2016 een populaire techniek zou zijn. Sous vide is het langzaam garen van vacuüm getrokken producten in een warm waterbad. 

Voordelen van deze techniek zijn onder andere: langere houdbaarheid, het gekruide vlees, vis of gevogelte heeft langer de tijd om op smaak te komen en tijdsbesparing doordat veel al van te voren voorbereid kan worden.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

 play

Horecava 2017

9 - 12 januari 2017

Amsterdam (NL)

HOGA

15 - 17 januari 2017

Nürnberg (DE)

INTERNORGA

17 - 21 maart 2017

Hamburg (DE)