• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

vrijdag 04 augustus 2017

Bresc is te vinden op verschillende beurzen en demo’s. Op 17 en 18 september is de CHEF-SACHE in Düsseldorf, waar we onze culinaire inspiratie zullen delen. Deze beurs is een hoogstaand netwerkplatform voor de internationale gastronomiebranche. We zullen in gesprek gaan met bezoekers over onder andere trends, marktwerking, nieuwe smaken en producten.

Naast de CHEF-SACHE zijn we ook te vinden op Gastvrij Rotterdam op 18 t/m 20 september. In deze 5e editie van de horecavakbeurs wordt een zo compleet mogelijk Nederlands horecaplatform neergezet. Wij zijn erbij om de culinaire professional te inspireren en informeren.

Lees verder >

donderdag 27 juli 2017

Om onze producten te verbeteren en om van de ontwikkelingen binnen de foodwereld te kunnen proeven willen we altijd met onze klanten in contact blijven. We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten aan het woord komen. In de rubriek ‘in de keuken’ vind je, binnen verschillende disciplines zoals restaurantkeukens, catering en hotels, de verhalen van Bresc gebruikers. 

Lees verder >

donderdag 06 juli 2017

Voor iedere teler welbekend: de oogsttijd, dé drukste tijd van het jaar. Vanaf het moment dat het plantgoed in de grond gaat wordt er reikhalzend uitgekeken naar het moment van oogsten. De bijzondere Beemsterbollen met hun karakteristieke milde smaak en frisse uiterlijk zijn uitsluitend vers te verwerken! Door dit onderscheidend vermogen zijn de spierwitte bollen met fris groene stengels zeer geliefd. De bollen worden met speciale bewaartechnieken zolang mogelijk vers gehouden en zijn daarom extra lang vers verkrijgbaar.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

CHEF-SACHE

17 - 18 september 2017

Düsseldorf (DE)

GASTVRIJ ROTTERDAM

18 - 20 september 2017

Rotterdam (NL) 

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)