• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeën van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

dinsdag 19 juli 2016

De oogsttijd is weer aangebroken, de verse Beemsterbollen komen van het land. De forse witte bollen met helder groene stengel hebben de authentieke knoflooksmaak. De Beemsterknoflook wordt geplant in oktober/november. De knoflook wordt eind juni, begin juli geoogst. Op dit moment is de bol jong waardoor hij krachtig en gezond is. Op deze manier is verse knoflook ook duurzamer geteeld dan gedroogde, omdat de teelperiode korter is.

Lees verder >

vrijdag 24 juni 2016

Altijd een geliefd item op de menukaart: de salade. Dit is niet zonder reden, je kunt namelijk eindeloos blijven combineren met smaken, maar ook met kleuren en texturen.

Een salade kan een onderdeel van het diner zijn en daardoor het hoofdgerecht ondersteunen, maar is tegenwoordig ook steeds meer een op zichzelf staande maaltijd. Waar eerder de salade basic werd geserveerd wordt nu steeds meer geëxperimenteerd met vlees, vis, pasta, groentes en dressings.

Lees verder >

dinsdag 14 juni 2016

Met ingang van 1 mei is het culinaire team van Bresc versterkt door Bart Brummans. Bart kwam er al op vroege leeftijd achter dat zijn passie bij food ligt. Hij heeft een diversiteit aan ervaring. Deze chef is werkzaam geweest bij onder andere Ons Kabinet te Vught, Het Sentiment te Heeswijk Dinther en Restaurant De Heer Kocken te Vught. Ook binnen de catering weet Bart zijn weg te vinden. Als culinair specialist is hij werkzaam geweest bij Spijs Culinaire Catering te Vught.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

 play

Transgourmet Fachmesse

13 - 14 september 2016

Augsburg (DE)

Gastvrij Rotterdam

19 - 21 september 2016

Rotterdam (NL) 

Sortimenta

9 - 10 november 2016

Kaiserslautern (DE)

Horeca Expo

20 - 24 november 2016

Gent (BE)

Transgourmet Fachmesse

30 november 2016

Düsseldorf (DE)