• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

maandag 19 september 2016

Een 25-jarig jubileum is een mijlpaal, een moment om bij stil te staan en om trots op te zijn. Wat in 1991 begon met het kweken van slakjes is uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen productie en meerdere disciplines als marketing, R&D en QESH in huis. Het begrip koelvers wordt steeds meer op de kaart gezet en dit doen we samen.

Een belangrijk feit in de geschiedenis van Bresc is de gepassioneerde werkethiek van onze mensen. 

Lees verder >

maandag 12 september 2016

Ook dit jaar zullen er verschillende afdelingen van Bresc op nationale en internationale beurzen en demo’s staan om u te inspireren en informeren. We beantwoorden graag uw vraagstukken en laten u kennismaken met onze producten. Onze koks zullen het culinaire aspect neerzetten door met onze koelverse producten inspirerende gerechten te bereiden. Daarnaast willen we u vanuit de afdeling marketing en R&D op de hoogste stellen van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van gastronomie. 

Lees verder >

vrijdag 09 september 2016

Op 10 oktober zal Bresc in samenwerking met broodspecialisten CSM Molco en Bussing Brood een inspiratiedag verzorgen rondom het thema ‘Make room for lunch’.
Dit zal plaatsvinden van 12.00 uur tot 15.00 uur bij de Hanos in Delft. 

Het doel van de dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

 



play

Sortimenta

9 - 10 november 2016

Kaiserslautern (DE)

Horeca Expo

20 - 24 november 2016

Gent (BE)

Transgourmet Fachmesse

30 november 2016

Düsseldorf (DE)

Horecava 2017

9 - 12 januari 2017

Amsterdam (NL)

HOGA

15 - 17 januari 2017

Nürnberg (DE)

INTERNORGA

17 - 21 maart 2017

Hamburg (DE)