• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Assortiment

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons bij de productontwikkeling inspireren door de gastronomietrends en passen deze toe op onze koelverse oplossingen voor de culinaire professional. Onze gebruikers zijn bij ons graag geziene gasten! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties en concepten vanuit de gastronomie en vanuit de mondiale traditionele keukens.

De authentieke pure smaken vertalen wij door in producten met hoge gebruiksvriendelijkheid zodat onze gebruikers processen in hun keuken kunnen versnellen. Van single purees en grofgesneden ingrediënten tot authentieke kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen gericht op de Europese gastronomie markt. Verpakt in hersluitbare potten van verschillende volumes, zijn onze koelverse knoflook- en kruidenproducten gekoeld langer houdbaar, ook na openen.

Naast culinaire foodtrends, ligt in ons productontwikkelingsproces de nadruk op het zo puur mogelijk houden van onze ingrediënten. Onze producten zijn zonder kunstmatige toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast houden wij rekening met de 14 belangrijkste allergenen die verplicht zijn te declareren. Als koelvers specialist geven wij informatie rondom de allergenen en welke er voor komen in onze producten. Download hier de allergeneninformatie pdf.

Bresc is het verlengstuk van uw keuken. 

 

Assortiment

Productspecificaties

Om de culinaire professional beter en efficiënter te kunnen informeren over onze producten werken wij met het online platform PS in foodservice. Het gehele Bresc gastronomie assortiment is hier opgenomen in ons eigen Foodbook.

PS in foodservice is dé centrale plek voor alle productinformatie. Net zoals Bresc heeft PS in foodservice de missie om transparante productinformatie voor iedereen in de foodketen beschikbaar te maken.

Klik op de button voor een volledig overzicht van al onze productspecificaties bij PS in foodservice.