• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bresc filosofie

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van authentieke pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.

Om de authenticiteit en constante kwaliteit van onze producten te borgen, bouwen wij aan langdurige relaties met onze telers en klanten. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de producten die uw gast in het restaurant consumeert. Bresc kiest als producent voor transparantie en duidelijkheid in alle schakels van de keten.

Wij streven ernaar dé producent en inspirator in koelverse oplossingen te zijn voor de professional die op een culinaire manier met het bereiden van voedsel bezig is.

Bresc kernwaarden

Onze bedrijfsfilosofie komt voort uit de kernwaarden die ons Bresc DNA vormen.

Gastvrij zijn zit in onze genen. We streven naar een respectvolle en persoonlijke relatie met de mensen waarmee we in contact komen. We zijn pas tevreden als onze klant tevreden is.

Nieuwsgierig zijn is voor ons het ontdekken van nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingen voor onze producten. Dit kunnen we alleen bereiken met toegewijde collega’s die durven te leren en te inspireren.

Eerlijk zijn is kiezen voor transparantie en duidelijkheid. We zijn trots op wat we doen en hoe we het doen en dat mag gezien worden.

Samen zijn we verantwoordelijk. Van de teler op het land tot de gast in het restaurant. Dit verwachten wij van onze leveranciers, medewerkers en relaties. De kracht van onze samenwerking is sterker dan elk individu.

Bresc filosofie