• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bresculinair

Het culinaire inspiratieplatform voor de moderne chef!
Van informatie over de grondstoffen die wij gebruiken in onze koelverse producten tot recepturen voor basis, klassieke en moderne gerechten.

Bresculinair geeft de culinaire professional de mogelijkheid meer te weten te komen over de geschiedenis van onze grondstoffen en de teelt ervan. Tevens legt het platform uit wat nu de andere kant van vers betekent; de vertaling van het verse product naar de koelverse oplossing, het gehele jaar rond beschikbaar. Omdat smaakcombinaties vanuit verschillende invalshoeken ontdekt kunnen worden, wordt er met behulp van het Foodpairing systeem mogelijke smaakcombinaties gegeven. Foodpairing gaat uit van het gegeven dat producten uit heel veel smaakmoleculen bestaan. Naarmate het profiel van een product meer overeenkomt met het profiel van een ander product wordt de match beter. Hierdoor ontstaan er out of the box combinaties!

Rondom de grondstoffen van Bresc worden tal van recepturen gegeven op verschillende niveaus binnen de gastronomie. Van lunchroom tot restaurant en van cateraar tot bedrijfskantine.

Amuses, voorgerechten, soepen, sauzen, desserts en nog vele andere gerechten met daarin een koelvers ingrediënt van Bresc. De recepten zijn duidelijk uitgewerkt en op smaak gemaakt met mooie fotografie!

Voor inspiratie en informatie bezoek www.bresculinair.nl.

Bresculinair