Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Certificering

Met onze eigen afdeling QESH in huis behouden wij continu controle over onze interne processen. De nauwe samenwerking van QESH met afdelingen als Inkoop, R&D en Productie zorgt ervoor dat wij de voedselveiligheid zo hoog mogelijk kunnen houden om onze kwaliteit te borgen. Wij stellen strenge eisen aan onze leveranciers en hanteren een strikte ingangscontrole op onze grondstoffen. Door met monsters en offertes al productspecificaties mee te sturen is direct helder welke ingrediënten zijn gebruikt en aan welke kwaliteitsnormen wordt voldaan. 

Wij voldoen aan alle Europese wetgevingen omtrent voedselveiligheid, arbeid en milieu en zijn gecertificeerd volgens het GFSI goedgekeurd systeem BRC. Bresc is getoetst tegen de BRC versie normen die de volgende zaken omvatten:

  • Het kwaliteitssysteem wordt gedragen door het management en de directie.
  • Het voedselveiligheidsplan: in het HACCP-plan beschreven en onderbouwd.
  • Het voedselveiligheid- en kwaliteitsmanagementsysteem is goed gedocumenteerd en beheerd. Daarnaast is aantoonbaar gemaakt dat het systeem werkt en up-to-date wordt gehouden.
  • Het personeel: alle medewerkers zijn getraind en opgeleid zodanig dat ze bij afwijkingen de juiste acties ondernemen om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen.
  • De vestiging: het proces en de locatie zijn zodanig ingericht dat contaminatie vanuit omgeving wordt voorkomen.
  • Productbeheersing: vanaf de ontwikkeling bij R&D tot de productie is de verpakking geschikt voor de af te vullen producten.
  • Procesbeheersing: met behulp van procedures en instructies zorg dragen en aantoonbaar maken dat de procesvoering voldoet aan de gewenste kwaliteitskenmerken in overeenstemming met het HACCP voedselveiligheidsplan.