• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

maandag 16 juli 2018

Sinds 1 juli is Alexandra Gouda gestart als Marketing Manager. Binnen deze functie is zij eindverantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid van Bresc en zal zij binnen het MT aanzitten om ook op strategisch niveau haar steentje bij te dragen. ‘Ik ben een ondernemende manager en vind het super om onderdeel te mogen zijn van de groeifase waar Bresc nu in zit.’

Lees verder >

donderdag 12 juli 2018

Sinds deze maand is Robert van de Kraats onze nieuwe Sales Manager. Robert is onder andere verantwoordelijk voor het managen van diverse Key Accounts van Bresc. Met veel plezier en passie pakt Robert alle kansen aan en wil hij samen met de klanten en accountmanagers van Bresc groeien. ‘Ik ken geen problemen, ik zie alles als een uitdaging!’

Lees verder >

maandag 09 juli 2018

Bresc bouwt aan een compleet nieuw bedrijfspand op de Kop van Brabant in Werkendam. Vanaf heden is ook de omliggende grond van de nieuwbouw gekocht waardoor de gehele kavel in totaal 5 hectare beslaat. Hiermee kan Bresc, als sterk groeiend bedrijf, de komende decennia blijven uitbouwen op de Kop van Brabant.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 



play

Inschrijven nieuwsbrief


INTRAFOOD

5 - 6 september 2018

Kortrijk (BE)

GASTVRIJ ROTTERDAM

17 - 19 september 2018

Rotterdam (NL)

HORECA EXPO

18 - 22 november 2018

Gent (BE)