• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

vrijdag 13 januari 2017

Hét horeca evenement om het jaar vol culinaire inspiratie te beginnen: de Horecava. Vier dagen lang zijn bijna 63.000 horecaprofessionals op zoek naar trends, innovatieve producten en ontmoetingen met bedrijven en collega standhouders die hun producten en diensten aanbieden. Persoonlijke ontmoetingen en inspiratie staan dan ook centraal op de 50.000 m² beursvloer die de Horecava beslaat.

Lees verder >

maandag 12 december 2016

Kerst, de fijnste tijd van het jaar, zoals één van de vele liederen over de kerstperiode luidt. Maar is dit ook voor iedereen het geval? Menig kok kan zijn creativiteit te buiten gaan met het bedenken van de heerlijkste culinaire creaties, kerst is dé tijd van het jaar om over de top te gaan. Om je gasten een warm en voldaan kerstgevoel te geven. Maar dan, de uitvoering. Met overvolle restaurants en de natuurlijke drang van de chef om altijd kwaliteit te leveren biedt Bresc de koelverse oplossing.

Lees verder >

dinsdag 29 november 2016

Zo omschrijft de Horeca Expo Gent de grootste totaalbeurs voor de horecasector en grootkeukens. Dit hebben wij ook zeker zo ervaren op 20 t/m 24 november 2016. Met meer dan 650 exposanten heeft ook Bresc deelgenomen aan het ontvangen van ruim 50.000 professionele bezoekers. De Expo Gent staat garant voor een unieke beleving en heeft een plek voor allerlei kwalitatieve, innovatieve, maar vooral authentieke spelers binnen de top van het horeca segment. Dit jaar stond de beurs in het teken van good vibes in de horecasector, Ďitís about happinessí.†

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

 play

INTERNORGA

17 - 21 maart 2017

Hamburg (DE)