• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

dinsdag 17 april 2018

Als je zegt dé koelverse knoflook- en kruidenspecialist te zijn binnen de Europese gastronomie kunnen niet alleen je smaken kwalitatief en constant zijn; kwaliteit moet te allen tijde gewaarborgd zijn. Met onze eigen QESH afdeling in huis hebben wij continue controle en grip op de processen binnen de keten. Dit is dan ook de reden dat wij niet alleen hoge eisen stellen aan ons interne kwaliteitsproces, maar deze kwaliteit ook verwachten van onze grondstofleveranciers.

Lees verder >

zondag 01 april 2018

Bresc heeft vanaf heden een zestal nieuwe producten in haar assortiment. Speciaal ontwikkeld aan de hand van de laatste foodtrends en passend bij de moderne gastronomie.

Zoals de Mexicaanse salsa, die past in het concept streetfood. Van garnering op broodjes hamburger of hotdog, tot de klassieke wijze van serveren bij gegrilde vis of vlees. Of juist de zoetzure cherrytomaten, een uniek product dat aansluit bij de trend ‘inmaken’ en gezonde garnituur. Juist door te werken met een zoetzure marinade zijn de tomaatjes de ideale smaakmaker in salades, waarbij de kruidige marinade te gebruiken is al dressing.

Lees verder >

dinsdag 27 maart 2018

Sinds deze maand wordt onze afdeling QESH gemanaged door de enthousiaste persoonlijkheid Enny Sloesen. Met haar jarenlange ervaring bij onder andere het Erasmus ziekenhuis, International Flavours & Fragrances en Intertaste is ze na een kleine uitstap in de eierenwereld weer terug in de kruiden en specerijen. ‘De reis van een product, van oorsprong tot eindproduct, vind ik geweldig om bij betrokken te zijn.’

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief