• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 07 februari 2019

Tijdens de Horecava 2019 presenteerden wij vol trots onze zes nieuwe producten met tal van toepassingsmogelijkheden. Van vers gehakte knoflook, ui en sjalot tot een vernieuwing van onze groene- en zwarte olijventapenade en de nieuwe smoked garlic puree. Ieder product is met zijn unieke eigenschappen een perfecte aanvulling op ons assortiment koelverse knoflook- en kruidenproducten.

Lees verder >

dinsdag 08 januari 2019

Ook dit jaar staat Bresc op de Horecava, na een lange voorbereiding staat de imposante stand en is het eindelijk zo ver, Met het hele team van Bresc waaronder onze culinaire adviseurs, sales, R&D en marketing presenteren we het thema Vega(n). Een speciale gebeurtenis want er wordt een nieuwe serie producten onthuld, namelijk de freshly chopped serie.

Lees verder >

maandag 15 oktober 2018

Met trots kunnen we melden dat het kantoor van Bresc is verhuisd naar een nieuwe locatie in Werkendam. De komende weken worden alle productielocaties van Bresc stap voor stap verhuisd naar de nieuwe locatie. Het nieuwe pand bevat onder andere een inspiratiekeuken 'Brescuisine' voor klanten en relaties, waar inspiratie en kennisdeling over de laatste gastronomietrends en ontwikkelingen in de voedingssector centraal staan.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief


INTERNORGA

15 - 19 maart 2019

Hamburg (DE)

HORECABEURS GOES

18 - 19 maart 2019

Goes (NL)