• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 21 maart 2019

Tegenwoordig beperkt de (thuis)keuken zich niet tot de landsgrenzen, maar gaat zij daar ver overheen. De hele wereld fungeert als inspiratiebron. De laatste jaren is de vraag naar de etnische keuken sterk gestegen, te zien is in de Thaise, Japanse, Texmex en Peruaanse trends. Lokale gerechten vertaalt naar internationale concepten.

Lees verder >

vrijdag 15 maart 2019

Bresc inspireert en faciliteert de culinaire professional. Zo ook afgelopen maand bij het Scala College in Middelburg, waar een masterclass knoflook op het programma stond. Eerstejaars studenten van de koksopleiding konden rekenen op een inspirerende middag, gegeven door onze culinair adviseur Jeroen de Zwart.

Lees verder >

donderdag 21 februari 2019

De komende tijd is Bresc weer flink op pad om de foodwereld te inspireren! Naast een aantal demo's en inspiratiesessies, staan er ook drie interessante beurzen op de planning: Internorga, Horecabeurs Goes en de Noord-Hollandse Horecabeurs.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief