• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

maandag 07 mei 2018

Afgelopen vrijdag was het feest bij ons nieuwe, nog in aanbouw zijnde, pand in Werkendam. Samen met aannemer Aan de Stegge hebben wij de wind & waterdicht oplevering van de nieuwbouw gevierd. De medewerkers van Bresc werden rondgeleid door alle ruimtes in het nieuwe pand. De bouw gaat als een speer! Eind dit jaar staat de oplevering gepland.

Lees verder >

donderdag 26 april 2018

Arno Dominicus is sinds deze maand onze nieuwe Operations Manager. Arno is hiermee verantwoordelijk voor de afdelingen productie, logistiek, planning en technische dienst. Afkomstig uit Zeeland en op dit moment woonachtig in Aalsmeer. 

Lees verder >

dinsdag 17 april 2018

Als je zegt dé koelverse knoflook- en kruidenspecialist te zijn binnen de Europese gastronomie kunnen niet alleen je smaken kwalitatief en constant zijn; kwaliteit moet te allen tijde gewaarborgd zijn. Met onze eigen QESH afdeling in huis hebben wij continue controle en grip op de processen binnen de keten. Dit is dan ook de reden dat wij niet alleen hoge eisen stellen aan ons interne kwaliteitsproces, maar deze kwaliteit ook verwachten van onze grondstofleveranciers.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 



play

Inschrijven nieuwsbrief


INTRAFOOD

5 - 6 september 2018

Kortrijk (BE)

GASTVRIJ ROTTERDAM

17 - 19 september 2018

Rotterdam (NL)

HORECA EXPO

18 - 22 november 2018

Gent (BE)