• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

maandag 15 oktober 2018

Met trots kunnen we melden dat het kantoor van Bresc is verhuisd naar een nieuwe locatie in Werkendam. De komende weken worden alle productielocaties van Bresc stap voor stap verhuisd naar de nieuwe locatie. Het nieuwe pand bevat onder andere een inspiratiekeuken 'Brescuisine' voor klanten en relaties, waar inspiratie en kennisdeling over de laatste gastronomietrends en ontwikkelingen in de voedingssector centraal staan.

Lees verder >

dinsdag 02 oktober 2018

Bresc is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste medewerker die wil meebouwen aan de continue groei bij Bresc? Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben verschillende vacatures.

Lees verder >

donderdag 23 augustus 2018

Wij feliciteren de Riverland Smokers met de titel 'Nederlands Kampioen culinair barbecueën’. We zijn bijzonder trots op het team en op het feit dat er diverse Bresc-producten zijn meegenomen in de gerechten. Bresc biedt de goede basis voor elk gerecht!

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief