• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 23 augustus 2018

Wij feliciteren de Riverland Smokers met de titel 'Nederlands Kampioen culinair barbecueën’. We zijn bijzonder trots op het team en op het feit dat er diverse Bresc-producten zijn meegenomen in de gerechten. Bresc biedt de goede basis voor elk gerecht!

Lees verder >

maandag 16 juli 2018

Sinds 1 juli is Alexandra Gouda gestart als Marketing Manager. Binnen deze functie is zij eindverantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid van Bresc en zal zij binnen het MT aanzitten om ook op strategisch niveau haar steentje bij te dragen. ‘Ik ben een ondernemende manager en vind het super om onderdeel te mogen zijn van de groeifase waar Bresc nu in zit.’

Lees verder >

donderdag 12 juli 2018

Sinds deze maand is Robert van de Kraats onze nieuwe Sales Manager. Robert is onder andere verantwoordelijk voor het managen van diverse Key Accounts van Bresc. Met veel plezier en passie pakt Robert alle kansen aan en wil hij samen met de klanten en accountmanagers van Bresc groeien. ‘Ik ken geen problemen, ik zie alles als een uitdaging!’

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 play

Inschrijven nieuwsbrief


HORECA EXPO

18 - 22 november 2018

Gent (BE)