• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Onze grondstoffen

In onze optiek is er een rechtstreekse lijn van de teler op het land tot in het restaurant. We kopen bij de bron en zien onze leveranciers als partners. We geloven in gezamenlijke ketenverantwoordelijkheid.

Lees verder >

Onze R&D

Daar waar onze R&D en de gastronomie elkaar ontmoeten.
Met een team van productontwikkelaars en culinair adviseurs werken wij samen aan de koelverse oplossing voor morgen!

Lees verder >

Uw inspiratie

Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Deze inspiratie willen wij graag met u delen. Hier vind u enkele ideeŽn van collega chefs die u kunt gebruiken in uw keuken.

Lees verder >

donderdag 06 juli 2017

Voor iedere teler welbekend: de oogsttijd, dé drukste tijd van het jaar. Vanaf het moment dat het plantgoed in de grond gaat wordt er reikhalzend uitgekeken naar het moment van oogsten. De bijzondere Beemsterbollen met hun karakteristieke milde smaak en frisse uiterlijk zijn uitsluitend vers te verwerken! Door dit onderscheidend vermogen zijn de spierwitte bollen met fris groene stengels zeer geliefd. De bollen worden met speciale bewaartechnieken zolang mogelijk vers gehouden en zijn daarom extra lang vers verkrijgbaar.

Lees verder >

maandag 24 april 2017

Als je zegt dé koelverse knoflook- en kruidenspecialist te zijn binnen de Europese gastronomie kunnen niet alleen je smaken kwalitatief en constant zijn; kwaliteit moet te allen tijde gewaarborgd zijn. Met onze eigen QESH afdeling in huis hebben wij continue controle en grip op de processen binnen de keten. Dit is dan ook de reden dat wij niet alleen hoge eisen stellen aan ons interne kwaliteitsproces, maar deze kwaliteit ook verwachten van onze grondstofleveranciers.

Lees verder >

maandag 03 april 2017

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van authentieke, pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.

Lees verder >

De moderne keuken kiest koelvers

Bresc is uw koelverse knoflook- en kruidenspecialist.

Vers is in onze filosofie bovenal smaakbehoud.

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van: 

Authentieke smaken

 Gebruiksgemak

Constante kwaliteit 

 

Voor culinaire inspiratie en recepten klik op:

 
Get Inspired By Bresculinair

 



play

CHEF-SACHE

17 - 18 september 2017

Düsseldorf (DE)

GASTVRIJ ROTTERDAM

18 - 20 september 2017

Rotterdam (NL) 

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)