• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Anuga 2015

woensdag 26 augustus 2015

Ook dit jaar zal Bresc weer op de Anuga haar koelverse knoflook en kruiden oplossingen presenteren. Vanuit de verschillende afdelingen van ons bedrijf ontvangen wij u graag op onze stand. Hier zullen we graag het gesprek voeren over actuele vraagstukken als: grondstofactualiteiten, herkomst & beschikbaarheid, de dollarkoers, foodtrends en E-nummervrije recepturen. Daarnaast inspireren wij u graag vanuit marketing, R&D en het culinaire team met verschillende culinaire creaties.


De Anuga is ’s werelds grootste en meest vooraanstaande beurs voor de retail, foodservice en cateringmarkt en is internationaal georiënteerd. De place to be voor de trends van morgen voor de culinaire professional. Deze beurs in Keulen is van 10 tot 14 oktober en heeft meer dan 6.800 standhouders van over de gehele wereld. Zie voor meer informatie over deze beurs www.anuga.com.

Met een breed assortiment koelverse producten praten wij u graag bij op onze stand in hal 5.1. / standnummer A58 B59. Daar waar u onze service en gastvrijheid kunt beleven.

< Terug naar overzicht