• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Arno Dominicus, Operations Manager

donderdag 26 april 2018

Arno Dominicus is sinds deze maand onze nieuwe Operations Manager. Arno is hiermee verantwoordelijk voor de afdelingen productie, logistiek, planning en technische dienst. Afkomstig uit Zeeland en op dit moment woonachtig in Aalsmeer. 


Arno heeft lange tijd bij Bakkersland in de rol van bakkerijmanager en operations manager gewerkt. Tijdens het inwerken bij Bresc heeft Arno al veel mogen meedraaien op de verschillende afdelingen. ‘Het bevalt mij prima! Ik heb veel geleerd over de processen en werkwijzen bij Bresc.’ Een groot verschil tot nu toe? De temperatuur in de productie. Waar Arno bij Bakkersland genoot van de hoge temperaturen in de bakkerij, moet hij zich bij Bresc kleden op de lage temperaturen in de koelcel. ‘Maar als je hard genoeg werkt en doorpakt, heb je nergens meer last van’, aldus Arno.

Een favoriet recept is de champignonsoep met onze Mushroom mix en Beemster knoflookpuree. Arno is altijd geïnteresseerd geweest in levensmiddelen: ‘Het werken met eerlijke én heerlijke producten, dat vind ik leuk! Er heerst een bepaalde dynamiek in de foodwereld waar ik van houd. Het is iets tastbaars en herkenbaar voor iedereen. En uiteindelijk maak je iemand blij met onze fantastische producten. Daar doe ik het voor.’

Arno, welkom bij Bresc!

< Terug naar overzicht