• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Big Green Egg Member Day

donderdag 11 juli 2013

Zondag 16 juni 2013 was het zover, de Member Day van Big Green Egg Europe in Beesd (Mariënwaerdt). Voor Bresc was het de eerste keer dat zij deelnam aan dit evenement. En we stonden daar niet alleen! Een greep uit de vele professionals met een voorliefde voor ‘het groene ei’: Koppert Cress, de Librije, Het Hof van Cleve, Dominique Persoone en verschillende horeca opleidingen vanuit België en Nederland. 

De Big Green Egg Member Day is voor fijnproevers die een Green Egg hebben, geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van deze barbecue en graag meer inspiratie op willen doen. Dat was met al die grote namen uit binnen- en buitenlandse gastronomie en hun gerechtjes vast géén probleem!

Met twee grote Green Eggs, verse knoflookbollen van de Firma Kruiswijk (Beemster), duurzame ganzenborst uit Nederland (Hollands Wild) en een flinke dosis passie, stond Bresc op deze culinaire maar vooral gezellige dag te barbecueën. Culinaire hoogstandjes met producten uit de streek, gecomplementeerd door de producten van Bresc. 

Een zeer geslaagde dag en alvast tot ziens op de Big Green Egg Member Day op 15 juni 2014. Wij zijn weer van de partij! Nieuwsgierig naar deze gezellige en culinaire dag? Kijk dan op http://www.biggreenegg.eu/nl/news

< Terug naar overzicht