Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Bresc feliciteert de Riverland Smokers!

Wij feliciteren de Riverland Smokers met de titel 'Nederlands Kampioen culinair barbecueën’. We zijn bijzonder trots op het team en op het feit dat er diverse Bresc-producten zijn meegenomen in de gerechten. Bresc biedt de goede basis voor elk gerecht!

De Riverland Smokers bestaat onder andere uit een aantal medewerkers van Bresc. Naast Dik Hommersom (teamcaptain) maken ook onze culinair adviseur Bart Brummans en Henk Hommersom, technische dienst, deel uit van het team. Verder bestaat het team uit Maurice Mulder, Nancy Buskens, Johan de Koning, Elly Hommersom, Ruben Hommersom, Silbert de Koning en Thomas van Beek. Een team vol met passie en enthousiasme!

Dik Hommersom, teamcaptain: ‘Het bedenken van de gerechten begint al weken van te voren. Een paar weken voor de wedstrijd worden de categorieën bekendgemaakt. We plannen een teamsessie waarin Bart Brummans aftrapt met mogelijke gerechten. Hierna ontstaat een prachtige samenspel waarin je elkaar inspireert. Dit leidt uiteindelijk tot een aantal definitieve keuzes die we tijdens de wedstrijd gepresenteerd hebben.’

Het kipgericht gooide hoge ogen. ‘Het meest trots zijn we op de boerenkip. We gebruikten hiervoor een zelf ontwikkelde marinade met samengestelde Bresc-producten. Deze scoort tijdens de KCBS wedstrijden en hiermee verzilverden we tijdens het Nederlands kampioenschap de eerste plaats.’