• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bresc in de praktijk

woensdag 08 maart 2017

Bij de ontwikkeling van onze koelverse producten gaan we altijd uit van authentieke smaken, constante kwaliteit en gebruiksgemak. Met een team van enthousiaste culinair adviseurs laten we onze producten aan de gastronomie zien door middel van: inspiratiesessies, receptenkaarten en persoonlijke bezoeken. Juist het gesprek met de chefs helpt ons beter te kunnen ontwikkelen. Om de vertaalslag naar de chef te maken voeren we het culinaire platform bresculinair.nl waar allerlei inspiratie te vinden is voor onze hoofdingrediënten knoflook, gember en citroengras.

Je kunt je hier aanmelden voor culinaire updates.

Waar het uiteindelijk om draait is de chef, zijn onze producten chefwaardig? In de rubriek ‘In de keuken’ interviewen we Bresc gebruikers met hun signature dish. Daarnaast vertellen zij over de historie van de keuken waar ze werken of eigenaar van zijn en waarom ze nou juist Bresc gebruiken.

Onderstaande links vertellen de verhalen van Richard Merks van Ries eten en drinken te Den Bosch en Ferry van Hamburg van restaurant Bellevue te Willemstad.

Van gastronomische waarde.

< Terug naar overzicht