• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bresc on the move

vrijdag 04 augustus 2017

Bresc is te vinden op verschillende beurzen en demo’s. Op 17 en 18 september is de CHEF-SACHE in Düsseldorf, waar we onze culinaire inspiratie zullen delen. Deze beurs is een hoogstaand netwerkplatform voor de internationale gastronomiebranche. We zullen in gesprek gaan met bezoekers over onder andere trends, marktwerking, nieuwe smaken en producten.

Naast de CHEF-SACHE zijn we ook te vinden op Gastvrij Rotterdam op 18 t/m 20 september. In deze 5e editie van de horecavakbeurs wordt een zo compleet mogelijk Nederlands horecaplatform neergezet. Wij zijn erbij om de culinaire professional te inspireren en informeren.


De Horeca Expo Gent is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Ook dit jaar is er weer een veelbelovend programma met: culinaire wedstrijden, demonstraties door sterrenchefs en de nieuwste innovatieve trends die tentoongesteld worden.

Wij zijn de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten en samen met onze doelgroep kijken we op wat voor manier onze convenience producten van dienst kunnen zijn. Door middel van culinaire verassingen zullen we laten zien dat we staan voor: authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit.

De moderne keuken kiest koelvers!

< Terug naar overzicht