• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bresculinair

dinsdag 28 april 2015

Het culinaire inspiratieplatform voor de moderne chef!
Met alle wetenswaardigheden over verschillende grondstoffen als knoflook, gember, citroengras en tomaat. Informatie over de geschiedenis, de teelt en de gezondheidsaspecten van de grondstof en de vertaling van het verse product naar de koelverse variant. Daarnaast biedt het een greep uit de mogelijke smaakcombinaties vanuit het Foodpairing datasysteem. 

Passend in de wens van de professional meer te willen weten over de herkomst van zijn producten en de vertaling naar zijn of haar gerechten en menukaart. 

Bresculinair geeft naast informatie ook culinaire inspiratie.
Het antwoord op de vraag die vele chefs stellen, namelijk: ‘Wat kan ik er mee?’
Rondom de grondstoffen van Bresc worden tal van recepturen gegeven die de chef kan gebruiken in zijn menu. Amuses, voorgerechten, soepen, sauzen, desserts en nog vele andere soorten gerechten met daarin een toepassing van Bresc. 

Voor inspiratie en informatie zie www.bresculinair.nl.

< Terug naar overzicht