• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Brood inspiratiedag!

vrijdag 09 september 2016

Op 10 oktober zal Bresc in samenwerking met broodspecialisten CSM Molco en Bussing Brood een inspiratiedag verzorgen rondom het thema ‘Make room for lunch’.
Dit zal plaatsvinden van 12.00 uur tot 15.00 uur bij de Hanos in Delft. 

Het doel van de dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.


Juist door de veelzijdigheid van brood is het de ideale basis om met smaken te kunnen variëren. Als koelvers specialist laten we die dag daarom graag zien hoe je in een handomdraai bekende klassiekers een twist kunt geven of juist meer smaak kan toevoegen aan basisingrediënten als roomkaas, mayonaise of marinades.

Voor alle deelnemers van deze inspiratiedag hebben we een mooie koeltas met allerlei producten en recepten als presentje. Download de voucher, lever deze ingevuld in bij de Hanos in Delft op 10 oktober tijdens de inspiratiedag en ontvang deze goed gevulde inspiratietas.

Meld je aan via info@bresc.nl.

Klik hier voor het downloaden van de voucher.

< Terug naar overzicht