• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Culinair team versterkt!

vrijdag 25 augustus 2017

Vanaf heden heeft ons culinair team versterking vanuit het zuiden. Onze nieuwe culinair adviseur Kenny de Bruycker komt uit Bredene, vlakbij Oostende in België. De Benelux, voornamelijk België zal dan ook het werkgebied van Kenny worden. 

Het was altijd al een droom van Kenny om chef-kok te worden. Al vroeg hielp hij zijn ouders met het voorbereiden en koken bij allerlei gelegenheden. Het was dan ook logisch dat hij naar de Hotel- en Toerismeschool te Brugge ging. Zijn carrière is hij begonnen bij het Andromeda hotel, te Oostende. 


Het vervolg van zijn carrière is zeer divers geweest; hij heeft onder andere bij Channel 16 – Maison van Damme ** als demi-chef gewerkt, bij de Compass Group als chef en bij Leonardo Hotels als F&B manager waar hij ook verantwoordelijk was voor de inkoop. Het overbrengen van het vak en alle aspecten die hierbij horen vallen binnen Kenny’s kwaliteiten, ook als leraar heeft hij zijn vak verstaan.

Deze enthousiaste, ervaren kok is zeer passievol over zijn beroep en houdt van puurheid en kwaliteit. Dit is dan ook de reden dat hij als culinair adviseur bij Bresc terecht is gekomen. Hij kent Bresc al lange tijd en heeft de smaakevolutie van de producten meegekregen. Door zijn eigen nieuwsgierigheid om het koken gemakkelijker te maken en een gerecht naar een hoger niveau te tillen wil hij dit graag overbrengen naar ander chefs.

‘Alles wat ik doe, doe ik met passie en dat vind ik het belangrijkste. Mijn ouders zeiden altijd: werken moet je toch jongen, laat het dan iets zijn wat je leuk vindt’, aldus Kenny.

Kenny, welkom bij Bresc!

< Terug naar overzicht