• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Culinair grillen met Bresc en Big Green Egg

donderdag 12 december 2013

Culinair grillen is letterlijk en figuurlijk HOT! 
De Big Green Egg is in de professionele moderne keuken een icoon en onmisbaar voor de chef die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden met de barbecue; grillen, stoven, koken, roken, bakken en slow cooking. Van knapperig gebakken brood tot sappig gegrild vlees of zacht gegaarde vis tot verfijnde desserts. De Big Green Egg opent culinaire deuren. Een professionele barbecue gemaakt voor ontelbare culinaire mogelijkheden, www.biggreenegg.eu/nl


Speciaal voor dit thema heeft Bresc een lijn van Parrillada's Española ontwikkeld op basis van de eeuwenoude traditie van het Iberisch schiereiland. Drie kruidenmelanges met koelverse kruiden voor na het grillen. Doordat de kruiden op olie staan kunnen deze na het grillen als strijkmarinade op het geroosterde product worden aangebracht. Optimaal garen met een minimaal risico van verbranden. De authentieke smaken van de Iberische keuken en optimaal gebruiksgemak maken dit product een goede partner voor de Big Green Egg gebruiker.

Bij de Sligro vestiging in Vlissingen kunnen ze daar vanaf heden over meepraten. Zij zijn namelijk de winnaar van de Sligro vestigingswedstrijd en hebben deze culinaire barbecue gewonnen! Bij de Sligro is er deze zomer een wedstrijd geweest in 30 vestigingen in heel Nederland in samenwerking met Bresc. De opdracht was de meeste Bresc producten te verkopen met als hoofdprijs een Big Green Egg!

Onze Culinair adviseur ging op bezoek bij deze locatie om samen met Romelia Schwarzkachel, de Marketing project manager van Big Green Egg Europa, de prijs te overhandigen. 'Nu kunnen wij in onze proefkeuken ook dit concept laten zien. We zijn erg blij met de Green Egg, we gaan er meteen mee aan de slag! Natuurlijk met de Parrillada's van Bresc!' aldus het culinaire team van de Sligro. 

Bresc wil alle vestigingen van de Sligro bedanken voor hun enthousiasme en inzet en wenst locatie Vlissingen veel kookplezier met de Big Green Egg en Parrilada's van Bresc. 

< Terug naar overzicht