• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Culinaire opening Bresc keuken

donderdag 21 november 2013

De moderne keuken vraagt om moderne oplossingen! Daarom heeft Bresc geïnvesteerd in een gloednieuwe professionele keuken, waar de R&D afdeling samen met de Culinair Adviseurs inspireert en creëert. Dit om nog meer in te kunnen spelen op de trends van morgen en daarbij de koelverse oplossing te bieden voor de moderne chef en professional. Voor ons is de gastronomie leidend voor de productontwikkeling. We kijken naar trends en vertalen dit naar authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit in onze producten. Een professionele keuken waar samen wordt gekookt en ontwikkeld is de basis voor de toekomst. 


Deze feestelijke opening werd samen met de Culinaire Saisonnier in Sleeuwijk gevierd. De Culinaire Saisonnier is het gerenommeerde vakblad voor de professionele gebruiker in de gastronomie en wordt uitgegeven in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Voor meer informatie over de Culinaire Saisonnier zie www.saisonnier.net.
Norbert Koreman, uitgever en blogger Saisonnier: 'Een mooie keuken die het gastronomische karakter van Bresc duidelijk laat zien. Daar waar technologie van R&D de moderne gastronomie ontmoet. Een sprong voorwaarts om in te spelen op de wensen en behoeften van de Bresc doelgroep.'

Niet alleen het culinaire team en de R&D afdeling waren zeer enthousiast over de nieuwe keuken, ook de huidige directie van Bresc gaf aan erg trots te zijn op deze aanwinst. Samen met de oud directieleden laten zij zien dat gastvrijheid in het DNA van het bedrijf zit. 'Deze keuken biedt vele nieuwe mogelijkheden. We kunnen onze klanten in de juiste setting inspireren met nieuwe smaken en concepten. Daarnaast willen we graag met een aantal chefs food- jamsessies organiseren, om te kunnen leren van elkaar en samen de oplossing te vinden voor de chef en professional die kiest voor koelvers' aldus Arjan Hak, algemeen directeur Bresc. 

'Where R&D technology meets modern Gastronomy.'

< Terug naar overzicht