• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Culinary inspiration by Bresc

vrijdag 13 februari 2015

Afgelopen januari opende de Horecava beurs in Amsterdam haar deuren. Ook dit jaar kon de culinaire professional zich onder dompelen in de laatste trends, nieuwste producten en moderne inspiratie voor de gastronomie.

Om de moderne keuken te inspireren met producten die passen in de laatste trends op kookgebied introduceerde Bresc haar nieuwe assortiment voor 2015. Van Thaise curry’s en Indiase kruidenmelanges tot gemarineerde groenten en Alioli’s uit de mediterrane keuken! 

Oriental en Mediterranean cooking by Bresc.

De Horecava is de vakbeurs in Nederland voor de food professional. Niet alleen innoverende sprekers maar ook spannende wedstrijden, award uitreikingen en 530 exposanten, maakten de beurs een druk bezocht evenement. In 4 dagen bezochten ruim 55.000 professionals de Horecava. Voor meer informatie zie horecava.nl.

Met twee kooktheaters en meerdere chefs vanuit verschillende horecasegmenten, waarmee de professional het gesprek kon aangaan, stond Bresc alle dagen op deze beurs. Voor meer inspiratie en informatie over Bresc en de Horecava bekijk het filmpje. 

Bresc-horecava from Bresc Culinair.

< Terug naar overzicht