• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

De moderne keuken kiest

dinsdag 06 september 2016

Naast service en gastvrijheid vinden we het belangrijk dat onze relaties goed worden onderhouden. Daarom wordt Bresc sinds juni versterkt door onze nieuwe sales manager Aart de Geus. 

Met zijn voorliefde voor eten en mooie ingrediënten heeft de foodwereld Aart altijd al aangetrokken. Aart is zijn carrière binnen een hele andere sector begonnen, maar kwam al snel in de voeding terecht en wel als verkoper binnen de bakkerijbranche. 

Na een kleine uitstap heeft hij de overstap naar kruiden en specerijen gemaakt, om zo uiteindelijk bij Degens terecht te komen. Hier heeft hij eerst als sales manager gewerkt en is later uitgegroeid tot commercieel directeur.

Deze welbespraakte salesman heeft door de jaren heen al heel wat ervaring opgedaan. Met zijn nieuwsgierige aard en gastvrijheid zal hij klanten in Europa gaan onderhouden. Wat Aart uniek maakt is zijn verbindende factor om afdelingen te koppelen en te organiseren. Een commerciële bruggenbouwer zowel voor onze interne als externe organisatie.

Wat Aart heeft aangetrokken om voor Bresc te kiezen zijn de mooie producten in een groeiende organisatie die bij hem past. ‘Juist de manier van denken en de koelverse producten sprak mij erg aan om bij Bresc te gaan werken‘, aldus Aart.

< Terug naar overzicht