• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

De moderne keuken kiest koelvers

dinsdag 24 december 2013

Koken vanuit de basis is de trend voor 2014. Bekende klassieke gerechten en authentieke smaken in een modern en trendy jasje. Back to Basics wordt Forward to Basics. 

De koelverse knoflook en kruidenproducten van Bresc sluiten hierop aan en bieden de helpende hand in de professionele keuken. De purees zijn authentiek van smaak, dit alles met de constante kwaliteit en het gebruiksgemak van koelvers. Met grondstoffen van geselecteerde knoflook- en kruidenleveranciers en de juiste productietechnieken weet Bresc de mooie en verse eigenschappen van de producten te borgen. Dat is de andere kant van vers! 


In samenwerking met hét vakblad voor de culinaire professional, Culinaire Saisonnier, is een bezoek gebracht aan Restaurant De Heer Kocken in Vught. De Culinaire Saisonnier is het gerenommeerde vakblad voor de professionele gebruiker in de gastronomie en wordt uitgegeven in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Voor meer informatie over Culinaire Saisonnier zie www.saisonnier.net.

Restaurant De Heer Kocken, bekroond met een Michelinster, werkt al een aantal jaren met de producten van Bresc. De knoflook- en kruidenpurees behoren tot de basisingrediënten van de chef. Standaard zijn in de keuken gember-, mierikswortel- en knoflookpuree aanwezig, maar ook de natte ras el hanout en paprikapuree komen regelmatig op de kaart terug. 'Ik zie de producten van Bresc niet als convenience, we kopen ze niet voor het gemak. Waar het ons om gaat, is dat je zulke pure smaken nooit krijgt bij zogenaamde verse producten die al een lange weg hebben afgelegd' aldus Dmitri Walraven, chef-kok.

Klik hier voor het downloaden van het persbericht.

< Terug naar overzicht