• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Fire, Smoke, Flavour!

maandag 23 juni 2014

Op de Mariënwaerdt in Beesd was zondag 15 juni de Big Green Egg Member Day en net zoals in 2013, waren wij ook dit jaar van de partij!

De Big Green Egg is onmisbaar voor de moderne professional die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden met de barbecue: grillen, stoven, roken, bakken en slow cooking. Dit groene ei opent culinaire deuren! Juist daarom wordt ieder jaar de Big Green Egg Member Day georganiseerd, zodat fans van deze barbecue internationale inspiratie op kunnen doen. 

Met een vullend programma, grote namen uit binnen- en buitenland, kooktheater en smaakmakende gerechtjes was er voor ieder wat wils.

Naast indrukwekkende demonstraties waren er ook enkele top chefs aanwezig zoals Heiko Antoniewicz die speciaal vanuit Duitsland zijn moleculaire kookkunsten liet proeven. In het theater stond dit jaar het Foodfighters team met hun rock & roll BBQCooking.

Gewapend met zwarte knoflook, buikspek, dried aged beef en spare ribs bereidde het culinaire team van Bresc in samenwerking met Chef Remco Wols enkele gerechtjes. Het recept van de spare ribs is via deze link te downloaden.

Voor ons een zeer geslaagde dag en wij kijken uit naar de volgende Big Green Egg Member Day op 21 juni 2015!

Voor meer informatie en inspiratie: http://www.biggreenegg.eu/nl/member_day_2014.

< Terug naar overzicht