• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Foodpairing met Bresc

dinsdag 18 maart 2014

Vanaf heden is het mogelijk om eenvoudig verrassende smaakcombinaties te maken met de koelverse knoflook van Bresc. De knoflookpuree en de knoflookstukjes zijn door Foodpairing geanalyseerd en gevisualiseerd in de Foodpairing tree. 


Foodpairing is een innovatieve manier om mondiale smaken van producten met elkaar te combineren. Samenstellingen die alle verwachtingen overtreffen. Er ontstaan door deze database van smaken geheel nieuwe toepassingen voor producten waarbij het anders denken wordt gestimuleerd. Het idee is dat hoe meer smaakelementen van een product overeenkomen met een ander product, des te beter de combinatie. Een schat aan informatie is hiermee bereikbaar voor de culinaire professional. Met inspiratie vanuit de Foodpairing tree is het aan de professional om de juiste verhoudingen in combinaties te vinden en daarmee zijn eigen handtekening te zetten in zijn gerechten. Er zijn al veel befaamde chefs gebruiker van dit systeem, zoals Heston Blumenthal van restaurant The Fat Duck in London.

Voor unieke combinaties met de Bresc koelverse knoflookpuree en gehakte knoflook, zie thema inspiratie. Of kijk op www.foodpairing.com

< Terug naar overzicht