• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Gastvrij Rotterdam goes Green

dinsdag 30 september 2014

Na het grote succes van vorig jaar, werd ook dit jaar de beurs Gastvrij Rotterdam gehouden van 22 tot 24 september in Ahoy Rotterdam. Ruim 270 internationale exposanten presenteerden hun producten en oplossingen gericht op de horeca. Zo ook Bresc. 

Dit jaar werd er extra aandacht besteed aan het thema duurzaam door middel van de Taste of Green Route. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is binnen de horeca een snel groeiend aandachtsgebied. 

Op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen kregen 25 leveranciers van verantwoorde, biologische en Fair Trade producten een eigen podium. Kijk voor meer informatie over deze beurs op gastvrij-rotterdam.nl.

De Organic garlic puree nam deel aan deze Taste of Green Route. Deze puree is gemaakt van biologisch geteelde knoflook uit Europa (Spanje) met als extra voordeel dat deze vrij is van E-nummers. De authentieke smaak van knoflook in koelverse vorm.

Met de Beemster Garlic puree biedt Bresc de keuze voor regionale knoflookpuree uit Nederland. De witte bol met fris groene stengel is kenmerkend voor de jonge knoflook die direct na de oogst wordt verwerkt tot een puree. De andere kant van vers, het gehele jaar door beschikbaar!

Voor informatie en inspiratie: download de PDF-folder

Voor meer informatie over Beemster Garlic: download de PDF-folder.

 

 

< Terug naar overzicht