• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Geslaagde brood inspiratiedag!

vrijdag 14 oktober 2016

‘Passie en inspiratie’, deze woorden vatten de inspiratiedag van 10 oktober bij de Hanos te Delft goed samen. Ongeveer 25 deelnemers, uit allerlei hoeken van de culinaire branche, namen deel aan deze lunch. Met de insteek om te informeren en inspireren hebben onze culinair adviseurs ‘live’ voor de gasten gekookt. Met producten van Bresc en brood van Bussing en Molco hebben we laten zien wat voor variaties er allemaal mogelijk zijn met brood.


Als koelvers specialist hebben we laten zien wat je op een relatief eenvoudige manier met brood-toppings kan doen. Van een klassieker als een Italian BLT tot een trendy sushi zalm bagel. Allerlei bekende en hippe broodjes waren te proeven. Niet alleen de smaakbeleving stond op de voorgrond, ook het gebruiksgemak werd naar voren gebracht. Dit is namelijk ook een zeer belangrijk item voor lunchrooms.

Door het zeer enthousiaste publiek heerste er een gezellige sfeer. Deelnemers waren niet alleen geïnteresseerd in de broodjes maar ook zeker in elkaar. Je proefde letterlijk de passie.

Aan het eind van deze inspiratiedag kregen alle gasten een door de organisatie gevulde koeltas mee. Gebaseerd op de broodvarianten die eerder deze dag te zien en te proeven waren onder het mom van ‘goed gevuld naar huis’.

Culinaire kennis is om te delen.

< Terug naar overzicht