• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Inspirerend in koelvers

woensdag 07 september 2016

Als je kiest voor het bouwen aan relaties en vertrekt vanuit partnerships, is het belangrijk om voldoende service te kunnen bieden. Daarom is sinds augustus ons sales team versterkt met Andy Cuijpers, account manager industrie.

Op jonge leeftijd wist hij al dat hij graag kok wilde worden. Met zijn voorliefde voor food en een flinke dosis creativiteit heeft hij vele jaren als kok gewerkt. Na de koksopleiding heeft hij een jaar internationaal als chef gewerkt. 

Naast dat dit een onvergetelijke ervaring heeft opgeleverd heeft hij ook veel culinaire inspiratie opgedaan. De foodwereld is een verrassende sector en zo belandde Andy als culinair adviseur bij verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Verstegen en Bonduelle. Later is hij zich gaan specialiseren als account manager waarbij hij actief is geweest in de viswereld.

Andy's kracht zit in oplossingsgericht denken, contact maken en relaties beheren. Daarom is hij onze specialist voor de industrie.

Door de jaren heen heeft Andy van veel verschillende soorten klanten de accounts beheerd. Met een breed scala aan ervaringen benadert en helpt Andy als accountmanager, of relatie manager zoals hij het noemt, vanuit zijn culinaire achtergrond. ‘De juiste oplossing voor de klanten vinden, dat is mijn drijfveer’, aldus Andy.

Als account manager industrie zal Andy vooral in Nederland en België actief zijn.

< Terug naar overzicht