• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Make room for lunch

donderdag 05 oktober 2017

Op maandag 30 oktober zal in de Hanos Eindhoven in samenwerking met Bresc, Bussing Brood en Salomon Foodworld een inspirerende sessie verzorgd worden rondom het thema ‘Make room for lunch’. De sessie start om 10 uur.

Het doel van deze dag is om de culinaire professional te inspireren en te laten zien wat er mogelijk is rondom het thema lunch. Hierbij laten we zien dat er meer te halen is uit brood. Van culinaire creaties en smaakcombinaties, tot onderwerpen als rendement, kostprijs, en omzet maken met brood. Daarnaast is brood een product met een verhaal waarmee je jezelf kunt onderscheiden.


Van culinaire creaties en smaakcombinaties tot onderwerpen als streetfood, salades, burgers en brood. Juist door de veelzijdigheid van brood is het de ideale basis om met smaken te kunnen variëren. Als koelvers specialist laten we die dag daarom graag zien hoe je in een handomdraai bekende klassiekers een twist kunt geven of juist meer smaak kan toevoegen aan basisingrediënten als roomkaas, mayonaise of marinades.

Samen met de specialisten Bussing Brood en Salomon Foodworld laten we de nieuwste producten, technieken en apparatuur zien.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je direct aan via www.hanos.nl/activiteiten.

Let's get inspired!

< Terug naar overzicht