• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Nieuw in assortiment!

maandag 03 april 2017

Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van authentieke, pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional. Altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties, nieuwe concepten en verschillende toepassingsmogelijkheden om op meerdere niveaus binnen de gastronomie de chef behulpzaam te zijn. Van enkelvoudige kruiden en knoflook tot verfijnde kruidenmelanges en ready-to-use oplossingen.


Wij maken geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of van onnodige hoeveelheden suiker, zout en zuur. In onze productontwikkeling maken we gebruik van een ‘green list’ en een ‘black list’ als het gaat om E-nummers. Deze dienen in onze optiek altijd een functie te hebben in onze producten. Noodzakelijk en niet productvreemd.

Dit zijn namelijk allemaal toevoegingen die van invloed zijn op de smaak van het product en daarbij ook op het gerecht van de chef. Koelverse producten hebben als taak het gemakkelijker maken van het kookproces en bieden echte smaken en mogelijkheden om te variëren in nieuwe culinaire creaties.

Dit jaar introduceren wij de volgende producten, die vanaf heden te vinden zijn bij verschillende groothandels. Klik op de producten voor meer informatie.

< Terug naar overzicht