• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Nieuw in het assortiment!

zondag 01 april 2018

Bresc heeft vanaf heden een zestal nieuwe producten in haar assortiment. Speciaal ontwikkeld aan de hand van de laatste foodtrends en passend bij de moderne gastronomie.

Zoals de Mexicaanse salsa, die past in het concept streetfood. Van garnering op broodjes hamburger of hotdog, tot de klassieke wijze van serveren bij gegrilde vis of vlees. Of juist de zoetzure cherrytomaten, een uniek product dat aansluit bij de trend ‘inmaken’ en gezonde garnituur. Juist door te werken met een zoetzure marinade zijn de tomaatjes de ideale smaakmaker in salades, waarbij de kruidige marinade te gebruiken is al dressing.


Naast oplossingen gericht op garneren en koken, zijn we ook gaan ontwikkelen in het ‘kaasschap’. In de gastronomie een opkomende trend om juist met kaas meer te variëren en het verschil te maken naast het bekende dessert. Hiervoor hebben we de dadeltapenade ontwikkeld die heel goed te combineren is met harde kazen.

Lees meer over onze nieuwe producten:

 
Onze nieuwe producten zijn te verkrijgen in de diverse groothandels. Voor meer informatie neem contact op met onze culinaire adviseurs of stuur een e-mail naar info@bresc.nl.

< Terug naar overzicht