• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Proef de passie, voel de sfeer en beleef plezier

dinsdag 29 november 2016

Zo omschrijft de Horeca Expo Gent de grootste totaalbeurs voor de horecasector en grootkeukens. Dit hebben wij ook zeker zo ervaren op 20 t/m 24 november 2016. Met meer dan 650 exposanten heeft ook Bresc deelgenomen aan het ontvangen van ruim 50.000 professionele bezoekers. De Expo Gent staat garant voor een unieke beleving en heeft een plek voor allerlei kwalitatieve, innovatieve, maar vooral authentieke spelers binnen de top van het horeca segment. Dit jaar stond de beurs in het teken van good vibes in de horecasector, ‘it’s about happiness’. 


Wij als Bresc hebben ook dit jaar de Expo Gent weer als een succes ervaren en hebben veel enthousiaste bezoekers op onze stand mogen ontvangen. We zijn in gesprek gegaan over trends, nieuwe producten en ontwikkelingen in de markt, en koelverse oplossingen voor nieuwe en bestaande relaties. Bovenal hebben we bezoekers verrast met culinaire convenience, de Bresc sfeer moet natuurlijk vooral geproefd worden. De gerechten stonden in het teken van de Aziatische en mediterrane keuken, met verschillende kruidenmengsels zoals Indian curry en pesto’s, maar ook met zwarte knoflook als bijzondere smaakmaker.

Wat altijd de hoofdrol speelt in onze producten zijn authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit. We laten graag zien wat voor rol Bresc kan spelen in de keuken van de moderne chef.

Een inspirerend evenement met een overvloed aan good vibes en culinaire expertise.

< Terug naar overzicht