• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Proef de toekomst

vrijdag 13 januari 2017

Hét horeca evenement om het jaar vol culinaire inspiratie te beginnen: de Horecava. Vier dagen lang zijn bijna 63.000 horecaprofessionals op zoek naar trends, innovatieve producten en ontmoetingen met bedrijven en collega standhouders die hun producten en diensten aanbieden. Persoonlijke ontmoetingen en inspiratie staan dan ook centraal op de 50.000 m² beursvloer die de Horecava beslaat.


Dit jaar waren wij op twee locaties op de Horecava te vinden. Zowel binnen in hal 7, als buiten op het BBQ-plein hebben we ons nieuwe assortiment voor 2017 gepresenteerd, wat vanaf april verkrijgbaar is, maar op de Horecava al gepresenteerd werd. De nieuwe lijnen bestaan uit Europese knoflook en Kitchen essentials; hiermee laten we de veelzijdigheid van koelverse oplossingen zien. In dit geval gepresenteerd in mediterrane en Aziatische sferen. Naast de primeur van de nieuwe producten waren er op het BBQ-plein heerlijk langzaam gegaarde pulled pork en spare ribs te proeven, bereid met onze volle, kruidige koelverse rubs.

Vanuit de servicegerichte gedachte bouwen wij aan relaties en denken we vanuit partnerships. De Horecava is dan ook dé ontmoetingsplaats om ideeën uit te wisselen en nieuwe trends te signaleren. Dit betekent dat we niet alleen inspiratie geven, maar door het complete aanbod vanuit alle hoeken van de foodbranche, ook worden geïnspireerd.

Proef de toekomst, ook in 2017 vol met nieuwe culinaire ideeën.

Beurzen in het nieuwe jaar waar u ons ook kunt vinden zijn:
-          HOGA, 15 t/m 17 januari te Nürnberg (DE)
-          INTERNORGA, 17 t/m 21 maart te Hamburg (DE)

< Terug naar overzicht