• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Sneak Preview Inspiratie & Creatie

maandag 10 maart 2014

Wat gebeurt er als je vijf chefs bij elkaar in een keuken zet en ze de primeur geeft van de fonkelnieuwe productseries van Bresc?

Culinaire inspiratie en geweldig lekker eten!

Op 1 april 2014 introduceert Bresc drie fonkelnieuwe productseries: 

  • Produits Culinaires: een serie met enkelvoudige knoflookpurees zoals Black garlic, Organic garlic en Roasted garlic.
  • Mix & Fix: kruidenmixen voor zuivelproducten zoals boter of smeerkaas.
  • La Cuisine Classique: de klassieke Franse kruidenmelanges for fast slow cooking.

Verkrijgbaar via de groothandel.

Begin februari is in samenwerking met hét vakblad voor de culinaire professional, de Culinaire Saisonnier, een kooksessie georganiseerd met de fonkelnieuwe producten van Bresc. De sessie begon met proeven en brainstormen over de nieuwe producten van Bresc. Vanuit de brainstorm werden de beste ideeën uitgewerkt naar smaakcombinaties die door te proeven en te proberen resulteerden in prachtige en heerlijke gerechten! Iedere chef met zijn eigen stijl van koken, in smaak en techniek, inspireerde zowel zijn collega’s als Bresc. Culinaire samenwerking en creatie at it’s best! Coquille met Black garlic-knolcreme, eendenbout met Herbes de Provence, gemarineerde augurken met Mix & Fix Asian Twist en Organic garlic soep zijn een kleine greep uit de vele gerechten die de chefs creëerden. 

Deze culinaire kooksessie vond plaats in de keuken van de Culinaire Saisonnier in België, die van alle gadgets voor chefs is voorzien. Voor meer informatie over de Culinaire Saisonnier zie www.saisonnier.net

Graag willen wij Joost van Roosmalen, Wouter Weststrate, Angelo Autiero, Remco Wols en Philippe Schroeven bedanken voor hun culinaire kennis en inspiratie.   

< Terug naar overzicht