• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Streetfood Horecava 2016

dinsdag 02 februari 2016

Afgelopen januari opende de Horecava beurs in Amsterdam haar deuren! Dit jaar stond de beurs in het teken van 60 jaar innovatie en inspiratie. 

Met internationale inspiratie van chef Albert Adria in de Sweet Emotions stand, de vele wedstrijden en presentaties, kon de culinaire professional zich onderdompelen in de laatste trends, nieuwste producten en culinaire inspiratie.

In 4 dagen bezochten ruim 1,5 miljoen professionals de Horecava. Voor meer informatie zie www.horecava.nl

Met twee kooktheaters en meerdere chefs vanuit verschillende horecasegmenten, waarmee de professional het gesprek kon aangaan, stond Bresc alle dagen op deze beurs. 

Er werden verschillende gerechtjes gekookt vanuit de thema’s ‘Asian Streetfood’ en ‘Bresculinair’. Van zwarte stoombroodjes met pulled chicken en Chinese BBQ, tot gelakt buikspek en rode kool. De chefs lieten zien dat je met een Bresc product meerdere gerechten kunt maken om zo meer uit je ingrediënten te kunnen halen. ‘Wat kan ik er mee?’ werd letterlijk en figuurlijk uitgeserveerd!

Voor meer inspiratie en informatie over Bresc op de Horecava bekijk het filmpje. 

< Terug naar overzicht