• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

The most wonderful time of the year

maandag 12 december 2016

Kerst, de fijnste tijd van het jaar, zoals één van de vele liederen over de kerstperiode luidt. Maar is dit ook voor iedereen het geval? Menig kok kan zijn creativiteit te buiten gaan met het bedenken van de heerlijkste culinaire creaties, kerst is dé tijd van het jaar om over de top te gaan. Om je gasten een warm en voldaan kerstgevoel te geven. Maar dan, de uitvoering. Met overvolle restaurants en de natuurlijke drang van de chef om altijd kwaliteit te leveren biedt Bresc de koelverse oplossing.


Onze range van producten is zeer divers, van smaaktoevoegingen tot smaakmakers. De chef bepaalt zelf de toevoeging en kan experimenteren met de vele single purees of met de complete smaken van onder andere rubs, kruidenmengsels of pesto’s. Er worden vele handelingen uit het proces gehaald, maar de unieke eigenschappen van het product blijven behouden. Een vers product, verwerkt op een manier waarop het door de chef direct gebruikt kan worden.

Wij maken echter geen gebruik van toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen of van onnodige hoeveelheden suiker, zout en zuur. Dit zijn namelijk allemaal ingrediënten die van invloed zijn op de smaak van het product en daarbij ook op het gerecht van de chef. Koelverse producten hebben als taak het gemakkelijker maken van het kookproces en bieden echte smaken en mogelijkheden om te variëren in nieuwe culinaire creaties.

Waar het bij ons om draait zijn de authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit. Bresc denkt mee met de chef, altijd op zoek naar creatieve betaalbare oplossingen, inspiratie en het blijven verrassen.

Koelvers, het gereedschap van de nieuwe culinaire generatie.

< Terug naar overzicht