• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Verse Hollandse knoflook!

dinsdag 07 juli 2015

Regionale grondstof puur in smaak en een echt Hollands product: dat is knoflook van Beemster Garlic. Deze knoflook is voor Bresc een belangrijke grondstof in verschillende knoflookproducten. 
Van puree tot gehakt, de Beemster knoflook is bij vele chefs geliefd om zijn mildheid en frisse smaak. Uniek in zijn soort en te herkennen aan een fel witte bol met een fris groene stengel. Direct na de oogst worden de hele bollen verwerkt tot een knoflookpuree met een fijne structuur. De andere kant van vers en het gehele jaar door beschikbaar!


Beemster Garlic is een familiebedrijf dat sinds 1987 verse knoflook teelt in de Noord-Hollandse Beemster. De Beemster is een drooggelegde polder ongeveer 30 km boven Amsterdam. In dit gebied wordt ieder jaar de knoflook rond oktober/november geplant om medio juni te worden geoogst. Juist deze bijzondere polder geeft de bol haar pure en zachte smaak. Voor meer informatie zie www.beemstergarlic.nl

De knoflookpuree is ideaal voor gerechten waar de verse smaak van knoflook een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan spreads, dressings en sauzen. De pure smaak van de Beemster knoflook met het gemak van koelvers. 

Fresh garlic from Holland. 

Voor meer informatie over knoflook kijk op www.bresculinair.nl.

< Terug naar overzicht