• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

VIP event

woensdag 29 maart 2017

Op 27 en 28 maart was dit jaar de derde editie van het Vers Inspiratie Platform (VIP) te Houten. Er waren diverse inspiratiezones, stands en activiteiten ingevuld door de deelnemers waarin zij onder andere de laatste trends op BBQ gebied lieten zien. Het doel van het Versplatform is het verbeteren van de lokale positie van vershelden.

Een vers product dat is waar het allemaal om gaat op het VIP event. Traiteurs uit heel het land komen inspiratie opdoen om hun producten op een innovatieve, maar authentieke manier in de markt te brengen.

Bresc stond er ook met een stand en mocht daarnaast ook een masterclass geven. We hebben hierin uitgelicht wat Bresc is en wat onze koelverse producten kunnen betekenen voor een vers product. Onze producten zorgen voor directe smaakafgifte, het behouden van de sappigheid en het vermalsen van het vlees. We noemen dit ook wel marineren 2.0. 

Op de stand hebben we veel versspecialisten mogen ontmoeten en bijgepraat over de laatste trends, nieuwste producten en smaken. We hebben verschillende gerechten, zoals Beef Wellington, laten proeven en er was de mogelijk om een, speciaal voor het Versplatform samengesteld, proefpakket mee te nemen.

Bresc on the move.

VIPeventDSC09354

< Terug naar overzicht