• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Bezoek Bresc op de beurs!

maandag 04 december 2017

Ook in het nieuwe jaar staat Bresc weer op verschillende beurzen en demo’s. Graag informeren en inspireren wij de culinaire professional op verschillende gebieden.

Van 8 t/m 11 januari 2018 vindt de Horecava in Amsterdam plaats. Dit jaarlijks terugkerende evenement is dé ontmoetingsplaats voor de gastronomie. Vier dagen lang kun je volop proeven, beleven, netwerken en ideeën uitwisselen. Bezoek onze nieuwe stand en maak kennis met de wereld van de streetfood! Proef onze authentieke smaken uit onder andere Griekenland, Amerika, Thailand en Noord-Afrika in een hip nieuw jasje.


Van maandag 5 t/m 7 februari 2018 staan we met onze stand op de HorecaEvenTT in Assen: de vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. Wij zijn aanwezig om de culinaire professional te inspireren en te laten experimenteren met onze producten.

De Fruit Logistica in Berlijn (7 t/m 9 februari 2018) is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. De beurs biedt de bezoeker een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten op elk gebied in de internationale toeleveringsketen. Bresc staat hier samen met haar partner Beemster Garlic. Verse Beemster knoflook is voor Bresc dé meest bijzondere grondstof voor de koelverse knoflookpuree. Uniek van smaak en een puur regionaal Hollands product! Graag ontmoeten we elkaar op deze beurs zodat je de authentieke smaken, de constante kwaliteit en niet te vergeten het gebruiksgemak van onze koelverse producten zelf kunt ervaren.

De moderne keuken kiest koelvers!

< Terug naar overzicht