• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Nieuwe culinair adviseur: Jaap de Cock

donderdag 22 februari 2018

Jaap de Cock is geboren in Berkel-Enschot en inmiddels 24 jaar woonachtig in Tilburg. Een enthousiaste, energieke en humoristische persoonlijkheid  en sinds 1 februari werkzaam als culinair adviseur bij Bresc.

Jaap is begonnen als kok waar hij zich in de loop der jaren van leerling tot leidinggevende heeft bewezen. Daarna neemt Jaap de beslissing om zijn eigen onderneming te starten in de vorm van een kaas- en delicatessezaak in ’s-Hertogenbosch. Na vier jaar draagt hij dit over en gaat aan de slag als Accountmanager bij Hanos en later in dezelfde functie bij Nestle. De langste tijd heeft hij tot nu toe gewerkt bij Salamon Foodworld; van 2009 tot begin dit jaar vervulde hij de dubbelfunctie van Accountmanager en Culinair adviseur.


Bresc is geen nieuw bedrijf voor Jaap; in de begintijd van zijn carrière, dus ook in de begintijd van Bresc, leert hij het bedrijf kennen van de knoflookteentjes en knoflookpuree. Bij Salamon heeft hij verschillende Bresc-producten gebruikt bij workshops en demo’s. Zo heeft hij samen met Bart Brummans (culinair adviseur bij Bresc) een ‘sharing plate’ bedacht. Momenteel is het favoriete Bresc-product van Jaap de Soy-black garlic. Hiermee maakt hij onder andere een vietnamese springrol met pulled chicken, verse munt & koriander, komkommer en paprika. Een andere favoriet is de Mushroommix; ideaal voor een smakelijke herfstburger.

De komende maanden gaat Jaap zich richten op zijn eigen rayon in Midden-Nederland. De afgelopen weken heeft Jaap veel bij collega’s mogen meekijken. Bresc voelt volgens Jaap nog steeds als een familiebedrijf, ondanks dat het dat niet meer is. De komende maand is een hectische beursmaand waarbij Jaap ook veel op de beurzen te vinden zal zijn. Hier is hij helemaal klaar voor!

Jaap, welkom bij Bresc!

< Terug naar overzicht