• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
  • Spanish
slogan

Bresc in de praktijk

dinsdag 06 maart 2018

Om onze producten te verbeteren en om van de ontwikkelingen binnen de foodwereld te kunnen proeven willen we altijd met onze klanten in contact blijven. We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten aan het woord komen. In de rubriek ‘in de keuken’ vind je, binnen verschillende disciplines zoals restaurantkeukens, concepten en hotels, de verhalen van Bresc gebruikers. 


Het idee achter The Tosti Club begon ooit bij Coen, de zoon van oprichter en eigenaar Jacco Heijkoop. Zijn passie en inspiratie voor tosti’s ‘zoals ze horen’ zijn de grondlegger van wat nu The Tosti Club heet. Tosti’s uit de pan, zonder grillstreepjes waarbij je de boterham in ere houdt. Jacco opende in 2015 de eerste zaak in Breda aan het Van Coothplein. Inmiddels telt The Tosti Club zes vestigingen, waaronder in Nijmegen, Nuland en Den Bosch. En sinds een half jaar zelfs een locatie in Rotterdam. “En dit is pas het begin”, aldus Jacco.

Lees hier het verhaal van The Tosti Club, hét (inter)nationale tosticoncept met Nederlandse roots.

< Terug naar overzicht